Preischotel met kaassaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Maak de volgens de gebruiksaanwijzing, of van verse aardappels en melk.
  3. Smeer de ovenschaal in met een klein beetje en bestrooi deze met de .
  4. Schep de puree alvast in een vuurvaste ovenschaal.
  5. Breng dan in een pan water de schoongemaakt en in stukken gesneden (3 cm) aan de kook en laat deze 5 minuten koken.
  6. Ondertussen de even bruin bakken.
  7. Voeg deze over de laag puree.
  8. De even in een vergiet uit laten lekken en bij dikke stukken even halveren.
  9. Maak dan de volgens de gebruiksaanwijzing van het pak en roer er de gemalen bij (ongeveer 125 gram, restant is voor bestrooien).
  10. Wikkel nu elk stukje in een salamiplakje, eventueel het randje insmeren met mosterd zodat het blijft plakken en leg deze rolletjes op het champignonmengsel.
  11. Schenk de kaasroomsaus over de preirolletjes.
  12. Bak de preischotel 20-25 minuten in de (hete lucht)oven, of tot de saus een mooie goudbruine kleur krijgt.
  13. Verdeel dan de preischotel in 4 gelijke porties en leg ze op de borden.
  14. Strooi er nog het restant van de gemalen overheen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree en paneermeel
  • aardappelpuree, kaas, boter, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • aardappelpuree en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Preischotel met kaassaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lijkt me een aangenaam recept maar is niet veganistisch.
domor 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
596 kcal
29%2384 kcal
Vetten
28 g.
40%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
23%248 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Preischotel met kaassaus