Preitaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Laat het ontdooien.
  3. Vet een springvorm met een doorsnede van 24 cm in met en bekleed hem met 6 plakjes .
  4. Snijd de in ringen, was ze en laat ze goed uitlekken.
  5. Bak het gehakt in een koekenpan met een beetje rul en voeg met kerrie toe.
  6. Voeg steeds een handje toe en een nieuw handje als de is geslonken.
  7. Schep het gehakt-preimengsel in de vorm en vouw de randen een beetje terug.
  8. Bestrooi de taart met geraspte .
  9. Snijd de rest van het in repen en leg ze geruit over de taart.
  10. Bak de taart in het midden van de oven in 45 minuten gaar.
25
25
25

Variaties op Preitaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Preitaart
VariatieAantalGang
Preitaart8Taart en gebak
Hartige preitaart3Hartige taarten
Kaas-preitaart2Hartige taarten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Preitaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Ik heb dit recept op school gemaakt en ga dit thuis ook maken. Echt lekker was het!
Meisje240 13 oktober 2012
Dit lijkt me een heel lekker recept en ik ga vandaag de ingredienten kopen om het uit te proberen
mopsie1979 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
236 kcal
11%944 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Preitaart