Preitaart met gehakt, mais en geraspte kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Preitaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van suzan
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- en laat het ontdooien.
- Vet een springvorm in met wat en bekleed de springvorm met 6 plakjes .
- Snijd de in rondjes en was deze goed in een vergiet.
- Bak het goed rul en voeg er naar smaak , en aan toe.
- Doe er steeds een handje bij en zorg dat de goed slinkt.
- Laat de maiskorrels even uitlekken.
- Doe dit als laatste bij het preimengsel en laat even meewarmen.
- Is de erg nat, strooi dan een beetje over de bodem.
- Schep de in de vorm en vouw de randen een beetje over het preimengsel heen.
- Strooi er naar wens wat geraspte over, snijd van het overgebleven dunne reepjes en leg die als een raster over de .
- Bak de taart in ca. 45 minuten goudbruin.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hartige preitaart435m
-
Recept
Hartige preitaart41u15m
-
Recept
Preitaart41u15m
-
Recept
Preitaart met zalm430m
-
Recept
Kip taart met kersen en geraspte kaas430m
-
Recept
Shoarma taart met geraspte kaas42u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- bladerdeeg, boter, kaas, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 307 kcal | 15% | 1228 kcal |
Vetten | 19 g. | 27% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |