Preitaart met walnoten

Ingrediënten

+ -
print

Ook nodig:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Wok
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Laat de plakjes ontdooien.
  3. Als het deeg is ontdooid, bekleed dan een ingevette springvorm met het .
  4. Was en snijd de .
  5. Verhit de in een wok en roerbak de ca. 5 minuten.
  6. Pel het en snipper het.
  7. loskloppen.
  8. Voeg daaraan het gesnipperde , peper en zout (naar smaak) en de helft van de geraspte kaas toe.
  9. Even goed mengen.
  10. Hak de gepelde .
  11. Zodra de een beetje is afgekoeld, voeg dan daaraan de gehakte toe. (Als er veel vocht is, giet dit dan af!
  12. Anders wordt de taart veel te nat en drapperig. ) Schep het -noten-mengsel in de met deeg beklede taartvorm.
  13. Giet hierover het ei-mengsel.
  14. Probeer dit gelijkelijk over de taart te verdelen.
  15. Strooi de rest van de geraspte kaas gelijkelijk over de vulling.
  16. Zet de taart in het midden van de voorverwarmde oven.
  17. Bak 'm in ca. 25 minuten gaar en goudbruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg, oude kaas, roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in oude kaas en roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
494 kcal
24%1976 kcal
Vetten
42 g.
60%168 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Preitaart met walnoten