Laat de ontdooien en de oven volgens voorschrift op de verpakking van het voorverwarmen.
Ondertussen de bakken in hun eigen vet, ham toevoegen en meebakken.
Dan de , , ui(1 blokjes) en knoflook meebakken. 1 tomaat toevoegen en alles goed door elkaar roeren.
De bodem van het bakblik bedekken met de bladerdeeg(5,5 plakjes ).
Schep het mengsel op de bladerdeeg(5,5 plakjes ) en strijk het glad.
Doe de 2e tomaat in een kom, samen met de kaas(125 gram), paneermeel(1 stuk) en de kruiden(1 stuk) en voeg wat boter(1 stuk) toe.
Meng dit goed door elkaar en schep het over het preimengsel.
Schuif in de voorverwarmde oven en laat het in ongeveer 25 minuten garen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
Koemelk
bladerdeeg, kaas, paneermeel, kruiden, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
bladerdeeg, paneermeel, kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.