Vermaal de en de suiker(150 gram) fijn in een keukenmachine of blender.
Breng de wijn aan de kook in een sauspan.
Haal de pan van het vuur, voeg vervolgens 3/4 van de gemalen rozenblaadjes(1 kopje)(1 eetlepel) en suiker(150 gram) toe en laat de suiker(150 gram) oplossen.
Plaats de gelatine(5 blaadjes) in een kom water.
Als de gelatine(5 blaadjes) zacht is geworden, wring je de blaadjes uit.
Voeg deze blaadjes dan toe aan het mengsel in de sauspan en roer tot de gelatine(5 blaadjes) is opgelost.
Giet het mengsel in een kom, laat alles afkoelen, dek dan de kom af en plaats deze in de koelkast tot het tijd is om de pudding te serveren.
Om ervoor te zorgen dat de pudding makkelijk los komt, moet je even de kom in warm water plaatsen.
Leg de pudding vervolgens op een bord.
Deze wordt dan afgemaakt door het laatste beetje suiker(150 gram) eromheen te strooien en de bovenkant te versieren met rozenblaadjes(1 kopje)(1 eetlepel).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.