Quiche
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van sheanko
- 1 reviews
Keukenspullen
- Staafmixer
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de (hete lucht) oven voor op 180 graden C.
- Laat de bladerdeegvelletjes los van elkaar ontdooien.
- Snipper de ui en bak deze glazig.
- Vet de quichevorm in en bekleed het met de .
- Prik het deeg op verschillende plaatsen in met een vork.
- Verdeel de geraspte , de gebakken ui en de over de vorm.
- Klop de en , creme fraiche en de kruiden luchtig door elkaar (met staafmixer).
- Giet dit mengsel over de , ui en ham.
- Zet de vorm in de oven en bak het geheel zo'n 25 minuten.
- Controleer of het gaar is.
- Eet smakelijk!
- Variaties:
- Voeg er naast ui, mais aan toe of wat gebakken champignons.
Ook lekker om te maken
Variaties op Quiche
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Quiche Lorraine | 10 | Ovenschotels |
Quiche | 6 | Ovenschotels |
Broccoliquiche | 4 | Groentegerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg, kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, melk, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, melk, boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (1)
Quiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 745 kcal | 37% | 2980 kcal |
Vetten | 47 g. | 68% | 188 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 44 g. | 17% | 176 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |