Quiche a la lorraine

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak een deeg van de , de , het en het in een keukenmachine of met de hand, (als een kruimeldeeg).
  2. Laat het een uur rusten in de koelkast.
  3. Pel en snijd de aan reepjes.
  4. Bak deze in 20 minuten lichtbruin in de .
  5. De moeten gaar zijn en het vocht moet verdampd zijn.
  6. Breng op smaak met en peper.
  7. Meng de met de en breng deze ook op smaak met en peper.
  8. Alles is nu op smaak dus u hoeft zich daar over verder geen zorgen te maken.
  9. Rol het deeg uit op ongeveer 4 mm dikte en bekleed er de vorm mee.
  10. Twee lage vormen of een hoge.
  11. Bedek de vorm met en daarop wat ui en kaas en dan weer de overige .
  12. Opvullen met de roommassa en daarop de overige ui.
  13. Met het roommengsel opvullen en goed bestrooien met de kaas.
  14. In een oven van 220 graden C afbakken ten minste 25 minuten.
  15. De quiche kan zowel warm of op kamertemperatuur gegeten worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, boter, oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, oude kaas, room
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, oude kaas, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout, zout en peper, zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
615 kcal
30%3690 kcal
Vetten
49 g.
71%294 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
59 g.
23%354 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Quiche a la lorraine