Quiche Lorraine

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Zeef de en het boven een kom.
  2. Snijd de koude met twee messen in stukjes door de .
  3. Prak de stukjes met een vork door de .
  4. Meng lepel voor lepel het door dit mengsel.
  5. Kneed het tot een bal en verpak dit in plastic folie.
  6. Leg dit een half uur in de koelkast.
  7. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  8. Rol de deegbal op het met bestoven aanrecht uit tot een ronde lap die iets groter is dan de springvorm.
  9. Leg de deeglap in de vorm en prik met een vork gaatjes in de bodem van het deeg.
  10. Klop de los in de .
  11. Roer er een beetje door en driekwart van de .
  12. Leg de spekblokjes op de deegbodem in de vorm.
  13. Giet het eimengsel erop.
  14. Bestrooi de rest met de .
  15. Bak de quiche in 30-40 minuten gaar.
25
25
25

Variaties op Quiche Lorraine

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Quiche Lorraine
VariatieAantalGang
Quiche Lorraine9Ovenschotels
Quiche Lorraine, zalmvariant1Hapjes
kaastaart, quiche lorraine1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spekjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, boter om in te vetten, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter om in te vetten, slagroom, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter om in te vetten, slagroom, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
376 kcal
18%2256 kcal
Vetten
24 g.
35%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
14%216 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Quiche Lorraine