Quiche met brie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Je haalt de plakjes uit de diepvries en laat ze ontdooien.
  3. Snijd de roosjes van de en snijd alle steeltjes eraf.
  4. Je zet een pan op om de te koken.
  5. Ongeveer 8 minuten laten koken.
  6. Ondertussen snijd je de in kleine stukjes.
  7. Daarna de champignons in vieren.
  8. Je pakt een pan om de en de champigons te bakken.
  9. Je doet een beetje vloeibare boter in de pan.
  10. Bak eerst de kip en daarna gooi je de champigons erbij.
  11. De giet je af en bak je nog even mee in de pan.
  12. Je pakt een kom om de , en creme fraiche in te doen.
  13. Goed roeren, want de creme fraiche kan klontjes veroorzaken.
  14. De Italiaanse er doorheen en nog even roeren. (Als je geen Italiaanse mixkruiden hebt, kun je er ook basilicum in doen).
  15. Bereiding:
  16. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  17. Je pakt de springvorm en beleg hem met de plakjes .
  18. De kip, en champigons zijn ondertussen gebakken.
  19. Je doet de inhoud van de pan in de springvorm.
  20. Je verdeelt de kip en de groenten, zodat alles gelijk ligt.
  21. Daarna giet je het mixje van creme fraiche, en eroverheen.
  22. Verdeel het mengsel goed over de kip en groenten.
  23. Als laatste strooi of leg je de (in stukjes gesneden) en de geraspte bovenop de kip en groenten.
  24. De oven staat op 180 gradencelsius  en de springvorm kan erin worden gezet.
  25. De komende 20 minuten laat je het garen.
  26. Smullen maar!
25
25
25

Variaties op Quiche met brie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Quiche met brie
VariatieAantalGang
Quiche met brie1Lunchgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg, kruiden, kaas, brie kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, kaas, brie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
180 kcal
9%720 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Quiche met brie