Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Om het deeg lekker krokant te maken moet je het eerst blindbakken.
  2. Dat doe je zo:
  3. neem een ingeboterde en ingebloemde taartvorm en bekleed deze met het vel kruimeldeeg.
  4. Snij het overtollige deeg weg, druk de randjes goed aan en prik met een vork verschillende keren in de bodem.
  5. Leg nu een vel bakpapier in de taartvorm en verzwaar met bakgewichtjes.
  6. Dit kunnen speciale bakgewichtjes uit een kookwinkel zijn maar je kan even goed werken met bijvoorbeeld gedroogde linzen of ongekookte rijst.
    Plaats nu de vorm ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
    Kook ondertussen de broccoliroosjes beetgaar en snij de gerookte in reepjes.
  7. Meng ook de losgeklopte met de , , en .
    Wanneer het kruimeldeeg klaar is moet je de bakgewichtjes en het bakpapier verwijderen.
  8. Bedek nu de bodem met broccoliroosjes en reepjes en overgiet met het eiermengsel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Quiche met broccoli en zalm heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het lijkt bij dit recept net alsof je, als je klaar bent met blindbakken en het eiermengsel op de bodem doet, de taart niet meer hoeft terug te zetten in de oven. Maar dan blijft het eiermengsel natuu... Lees reactie
16 augustus 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
quiche
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1070 kcal
53%1070 kcal
Vetten
18 g.
26%18 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%2 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Quiche met broccoli en zalm