Quiche met broccoli en zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van Floraa
- 1 reviews
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Om het deeg lekker krokant te maken moet je het eerst blindbakken.
- Dat doe je zo:
- neem een ingeboterde en ingebloemde taartvorm en bekleed deze met het vel kruimeldeeg.
- Snij het overtollige deeg weg, druk de randjes goed aan en prik met een vork verschillende keren in de bodem.
- Leg nu een vel bakpapier in de taartvorm en verzwaar met bakgewichtjes.
- Dit kunnen speciale bakgewichtjes uit een kookwinkel zijn maar je kan even goed werken met bijvoorbeeld gedroogde linzen of ongekookte rijst.
Plaats nu de vorm ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
Kook ondertussen de broccoliroosjes beetgaar en snij de gerookte in reepjes. - Meng ook de losgeklopte met de , , en .
Wanneer het kruimeldeeg klaar is moet je de bakgewichtjes en het bakpapier verwijderen. - Bedek nu de bodem met broccoliroosjes en reepjes en overgiet met het eiermengsel.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Quiche zalm-broccoli430m
-
Recept
Quiche met blauwe kaas en broccoli41u40m
-
Recept
Quiche met zalm430m
-
Recept
Broccoli kip quiche430m
-
Recept
Quiche met broccoli445m
-
Recept
Zalm quiche430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Quiche met broccoli en zalm heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per quiche | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1070 kcal | 53% | 1070 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 18 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 2 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |