Quiche met spinazie en drie soorten kaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
    Haal ten eerste de vier plakjes bladerdeeg uit de vriezer en laat deze ontdooien op uw aanrecht.
    Wat ik altijd doe, is het snijden van de ingredienten die gesneden moeten worden.
    Snijd de ui zo klein mogelijk en de cherrytomaatjes in vier partjes.

    Wanneer dit is gebeurd, doe je de spekjes in een pan.
  2. Doe dit zonder olie of boter, want de stoten hun eigen vet af waarin het kan bakken.
  3. Voeg gelijk de net gesneden uitjes bij de in de pan.

    Ondertussen kun je de overschaal invetten met de .
  4. Nu je nog moet wachten tot de goed gebakken zijn, kan je alvast 2 , het pakje en 50 gram oude bij elkaar in een schaal vermengen.
    De zijn nu goed gebakken.
  5. Voeg de toe in de pan.
  6. Wanneer dit niet gelijk past, doe het in étapes.

    Wanneer de zich goed heeft kunnen vermengen met de en uitjes, kan je de knoflook toevoegen.
  7. Druk met het blad van het mes de knoflookteentjes kapot maar snijd ze niet in stukjes.
    Voeg de knoflook en toe in de pan.
  8. Laat het geheel even staan.

    Nu zijn, als het goed is de vier plakjes ontdooit.
  9. Leg deze uit in de overschaal.
  10. Zorg dat de bodem en zijkanten zijn bedekt.
    Wanneer dit is gebeurt, prik je met een vork een aantal gaatjes in de bodem van de uitgelegde bladerdeegplakjes.

    Pak nu de pan met het mengsel van , uitjes, , knoflook en en doe dit in de ovenschaal.
  11. Verdeel nu het mengels dat het mooi glad is, zodat de gehele ovenschaal nu goed bedekt is.

    Giet nu 1/2 van het mengsel van ei, en de oude over het mengsel in de ovenschaal.
  12. Verdeel dit zodat alles gedekt is.
    Strooi dan 100 gram jong belegen geraspte over de ovenschaal.
    Vervolgens snijd je de in plakjes en deze verdeel je over de inhoud van de ovenschaal.

    Giet nu de overige 1/2 van het mengels van ei, en de oude over de ovenschaal.
    Nu kan de ovenschaal de oven in.
  13. Het is klaar wanneer de bovenop de ovenschaal een mooi lichtbruin kleurtje heeft.
    Haal de quiche uit de oven en laat hem afkoelen.

    Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spekjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bladerdeeg, jong kaas, kaas, mozzarella, bakboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas, kaas, slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jong kaas, kaas, mozzarella, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas en kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
283 kcal
14%1132 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Quiche met spinazie en drie soorten kaas