Quiche met zalm, erwtjes en dille
- Herkomst Belgie
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van tijgertje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakvorm
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Rol het uit en leg het in een met ingesmeerde bakvorm.
- Meng in een kom:
- melk, , ricotta of platte , en kruid met , en .
- Snijd de in kleine stukjes.
- Indien verse doperwtjes:
- kook ze even voor in warm water of 5 minuten in de microgolfoven.
- Leg de zalm en op het en doe het beslag erover.
- Bestrooi met fijn gesneden en kruid nog eens bij met en .
- Zet ongeveer 40 minuten in de oven.
- Lekker met een slaatje van rucola aangemaakt met wat olijfolie en balsamicoazijn.
- Smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Quiche de fromage430m
-
Recept
Quiche met zalm, spinazie en prei440m
-
Recept
Zalmtaart met tomaatjes en dille450m
-
Recept
Quiche met zalm430m
-
Recept
Quiche zalm-kaas435m
-
Recept
Zalm quiche41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in halfvolle melk en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in halfvolle melk en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1677 kcal | 83% | 6708 kcal |
Vetten | 51 g. | 73% | 204 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 37 g. | 14% | 148 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |