Quiche met zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van breemer
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Vet de ovendschaal goed in.
- Leg hierin een derde deel van de en bestrooi ze met .
- Leg hierop de helft van de plakken , de helft van de uienringen en de helft van de .
- Herhaal de lagen en eindig met een laagje .
- Klop de met de zure , , , en los en schenk dit mengsel over de laagjes heen.
- Strooi en eventueel geraspte erover en besprenkel met de gesmolten .
- Bak de taart in ca 30 minuten in het midden van de oven gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Quiche met zalm, erwtjes en dille41u
-
Recept
Quiche zalm-kaas435m
-
Recept
Zalm quiche430m
-
Recept
Quiche zalm-broccoli430m
-
Recept
Zalm quiche41u15m
-
Recept
Quiche met blauwe kaas en broccoli41u40m
Variaties op Quiche met zalm
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Quiche met zalm, erwtjes en dille | 1 | Hartige taarten |
Broccoliquiche met zalm | 1 | Hapjes |
Quiche met zalm, spinazie en prei | 1 | Hartige taarten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- paneermeel, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room, melk, boter, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room, melk, boter, kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 5351 kcal | 267% | 21404 kcal |
Vetten | 167 g. | 239% | 668 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 40 g. | 15% | 160 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |