Quinoa pannekoekjes met spinazie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Hak de en 10 van de spinazieblaadjes fijn.
  2. Kluts de met wat en .
  3. De Quinoa mengen met de , en de gehakte spinazieblaadjes.
  4. De bloem mengen met het , dan toevoegen en alles mengen tot een soort beslag.
  5. Pers 1 citroen uit.
  6. Als laatste dit citroensap en een eetlepel aan het beslag toevoegen.
  7. Roer alles goed door.
  8. Hoeveelheid beslag is ongeveer een pollepel per persoon.
  9. Bak van het beslag 4 pannenkoekjes op laag vuur (ongeveer 3 minuten aan iedere kant).
  10. De overgebleven met wat roerbakken tot hij net slinkt, haal de pan van het vuur en meng de er snel door.
  11. De pannenkoekjes op een bord leggen, de erop en garneren met een schijfje citroen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tarwebloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Quinoa pannekoekjes met spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Die uien mogen er wat onze kinderen betreft uit. Volgende keer misschien heel klein snijden.
Astrid 31 oktober 2012
Vandaag gemaakt; was goed! Weliswaar met boekweitmeel, waardoor de verhoudingen iets anders moesten en de eerste pannenkoek niet echt een pannenkoek werd (lees: volledig uit elkaar viel), maar de twee... Lees reactie
Mniekie 16 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
393 kcal
19%1572 kcal
Vetten
54 g.
78%216 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Quinoa pannekoekjes met spinazie