Plaats een rek in het midden van de oven en verwarm de oven voor op 180 graden.
Zet 12 papieren vormpjes in een muffinvorm.
Meng de , het , de , en zout goed in een beslagkom.
Klop in een andere kom de zure room(225 gram), de gesmolten boter(125 gram), de eieren(2) en de vanille(1 theelepel) tot een gladde saus.
Giet dit bij de droge bestandheden en meng vlug tot een gelijkmatig beslag.
Schep de rabarber(200 gram) erdoor, roer niet te lang.
Verdeel het beslag over de vormpjes.
Meng voor de topping de suiker(150 gram) met de kaneel(1 theelepel)(1 theelepel) en strooi dit over de ongebakken muffins.
Bak de muffins ca. 20 minuten tot ze goudbruin zijn.
Laat ze 5 minuten afkoelen en haal ze uit de vorm.
Laat ze op een rooster helemaal afkoelen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
suiker en rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
room en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.