Rabarbercake a la Arianne
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van yvorik
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Oven
Bereidingswijze
- Boter met , en wat zout zacht en schuimig kloppen, dan 1 voor 1 de erdoor, vervolgens de .
- Spatel er luchtig het doorheen en verdeel het beslag over een vorm (ik gebruik meestal een ronde springvorm).
- Snij de in stukken zodat je ze als de spaken van een wiel in de vorm op het beslag kan leggen.
- Bestrooien met en dan 50-55 minuten in de oven op 160 graden C.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rabarbercake met amandelen450m
-
Recept
Light rabarbercake41u40m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in karnemelk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter en karnemelk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 309 kcal | 15% | 2472 kcal |
Vetten | 11 g. | 17% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 5 g. | 28% | 40 g. |
Waarvan onverzadigd | 3 g. | 10% | 24 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 1 g. | 20% | 8 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 152 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 25 g. | 28% | 200 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 4 mg. | 0% | 32 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |