Rabarbercake met amandelen

Ingrediënten

+ -
print

Benodigheden:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Keukenmachine
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden C.
  2. Beleg de ingevette bodem van de vorm met bakpapier.
  3. Snijd de in stukjes van 2 cm.
  4. Maak in een keukenmachine de zo fijn mogelijk.
  5. Klop in een kom de met 200 gram romig met de mixer.
  6. Voeg één voor één toe en blijf kloppen tot de opgenomen zijn.
  7. Meng er , en een snufje zout door.
  8. Schep het beslag in de vorm, verdeel de er over en druk de stukjes iets in het deeg.
  9. Strooi de rest van de over de .
  10. Bak de cake in het midden van de oven in 40-50 minuten gaar.
  11. Laat iets afkoelen voor je de cake in punten snijd.
  12. Serveer met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Rabarbercake met amandelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Superlekker taartje dit. Goeie combi van zoet en zuur. Zelf doe ik er ook nog paar druppels vanille extract in en sinaasappelschil heel fijn geraspt.
26 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
316 kcal
15%3476 kcal
Vetten
26 g.
37%286 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%121 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
20 g.
22%220 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rabarbercake met amandelen