Ragout met pestoroom voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en halveer ze eventueel.
Pel en snipper de .
Maak de schoon en verwijder de zaadlijsten. - Snijd de 's in stukjes
Dep het vlees droog en snijd het in ca. - dikke reepjes van 1 cm.
Verhit 2 eetlepels olie in een pan. - Bak er de portie gewijs kort op hoog vuur in.
- Breng op smaak met en en neem uit de pan.
Verhit 1 eetlepel olie in het bakvet. - Bak er de ui en de er kort in en neem uit de pan, Verhit de overige olie en bak er het vlees in 2-3 porties in op hoog vuur.
- Breng op smaak met en
Voeg al het vlees, de , de ui en de toe.
Bestuif met de en bak hem kort mee.
Roer 1 liter water, 2 eetlepels de en de bouillonblokjes erdoorheen en breng aan de kook. - Smoor afgedekt 1 uur en 45 minuten op middelhoog vuur.
Breng de ragout op smaak met , en een beetje .
Roer er 2-3 eetlepels doorheen.
Was de basilicum en de , schud ze droog en pluk de blaadjes van de takjes.
Dien de ragout op en bestrooi met het basilicum en de .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- groentebouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- pesto en groentebouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 36 kcal | 1% | 288 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |