Ragout van eend met paddenstoelen
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de bleekselderij.
- De en fijn snipperen en vervolgens zacht aanfruiten in de olie tot het vocht is verdwenen uit de groentes en de groentes ook zacht geworden zijn.
Ondertussen het eekhoorntjesbrood weken in warm water en klein snijden.
Voeg het bleekselderiemengsel samen met het eekhoorntjesbrood.
Doe hierbij het eendenvlees en bak tot die een kleurtje krijgen.
Doe de er bij en laat deze geheel inkoken
Doe de er bij en alle kruiden en breng op smaak, zo nodig met zout en extra peper.
Giet de fond er over, breng aan de kook, doe het deksel er op, zet het vuur laag en laat een ½ uur sudderen
Vervolgens de kaas, de boter en de toevoegen.
Het geheel naar wens in laten koken of binden met aardappelmeel.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ajam Gulung Isi Sajoer (hapjes van kipfiletrolletjes met groente)455m
-
Recept
Gehaktbroodje van gehakt, kerrie en bladerdeeg440m
-
Recept
Champignons in een jasje van kruidenbeslag445m
-
Recept
Bitterballetjes van gerookte forel450m
-
Recept
Bitterballetjes van gerookte zalm450m
-
Recept
Kroketten van Ibericoham46u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- roomboter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en kruidenmix
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 999 kcal | 49% | 3996 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 137 g. | 52% | 548 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |