Ragout van Soepvlees
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Ragout recepten
- Bereiden
- Kookboek van frenan
- 1 reviews
Keukenspullen
- Garde
- Pan
Bereidingswijze
- 50 gram smelten, niet bruin.
Beetje voor beetje de erbij doen en met de garde roeren tot een glad papje.
Onder goed roeren beetje voor beetje de erbij doen.
10 min. - zachtjes gaar laten pruttelen, steeds doorroeren.
Het soepvlees klein snijden en mengen met wat , hakken.
in de pan lichtbruin bakken, soepvlees en erbij smoren.
Laten smoren tot de uitjes gaar zijn.
Bij verse deze mee laten bakken tot ze gaar zijn.
Alles bij het sausje doen, en nat erbij( indien nodig).
Kijken of al het nat er bij moet.
Alles nog even laten sudderen en goed doorroeren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Soep van doperwten met mozarella425m
-
Recept
Roos van gandaham en zalm op een spiegel van gazpacho41u5m
-
Recept
Cremesoep van peterseliewortel en stukjes rugfilet van kabeljauw440m
-
Recept
Chinese soep van champignons met gehaktballetjes420m
-
Recept
Cappuccino van knolselderij en ciabattastengels420m
-
Recept
Kerriesoep van Huub415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- curry past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Ragout van Soepvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 140 kcal | 7% | 560 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 76 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |