Ratatouille

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel de en de knoflook.
  2. Snijd de in kleine stukjes en pers de knoflookteentjes uit.
  3. Snijd de en in blokjes en de 's in reepjes (niet langer dan 3-4 centimeter).
  4. Bak de ui in de pan totdat deze glazig begint te worden en voeg dan de knoflook toe.
  5. Voeg daarna de en toe en de reepjes .
  6. Laat het geheel op een laag vuur bakken.
  7. Om aanbranden te voorkomen dient u het regelmatig om te roeren.
  8. Open het blikje en laat ze uitlekken.
  9. Snijd de ingeblikte of verse (gepelde) klein en voeg het opgevangen sap en de tomatenstukjes aan het groentemengsel.
  10. Laat op laag vuur sudderen en breng het geheel met , en op smaak.
25
25
25

Variaties op Ratatouille

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Ratatouille
VariatieAantalGang
Ratatouille8Groentegerechten
Ratatouille van de bbq of uit de oven1Groentegerechten
Kalkoenmedaillons met ratatouille voor buffet1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Ratatouille heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Goed en eenvoudig recept!
Tommy81 27 april 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
69 kcal
3%345 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%45 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ratatouille