Rauwe gevulde speculaas cake

Ingrediënten

+ -
print

Voor het amandelspijs:

Voor het speculaas:

Voor de versiering :

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Bakpapier
  • Kleine schaal

Bereidingswijze

  1. De

    Doe de amandels in een keuken machine en maal ze heel fijn.
    Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en maal tot een smeuige bal ontstaat. (Voeg wanneer het te droog is ietsjes water toe).
    Schep de spijs op keukenfolie en rol op tot een mooie worst.
    Deze leg je minimaal 2 uur in de koelkast.

    Het

    Doe alle ingrediënten in de keuken machine en laat draaien tot er zich een mooie bal vormt.

    Bekleed een kleine schaal of browny bakvorm met vochtig bakpapier.
    Verdeel de in twee ballen waarvan je een bal gebruikt voor de bodem van je cake.
  2. Zet in de koelkast eveneens de rest van de .
  3. Wanneer de 2 uur verstreken zijn haal je de spijs ,de bakvorm en de weer uit de koelkast.
    Verdeel nu je spijs over de bodem van de cake en dek af met de resterende (wanneer deze te stug is kneed even door met warme handen)
    Druk nu wat op de cake en zet het geheel 24 uur in de koelkast.

    Stort dan de cake op een bord en verwijder het bakpapier voorzichtig.
    Pak een ander borg en zet deze over je cake en keer de borden om.

    De cake is nu klaar on te serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • speculaas en speculaas is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelspijs, amandelen, amandelen, walnoten, amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
433 kcal
21%3464 kcal
Vetten
35 g.
50%280 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rauwe gevulde speculaas cake