Reebiefstuk met rode portsaus en roergebakken witlof

Ingrediënten

+ -
print

Saus:

Witlof:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht.
  2. Neem ze uit de pan en voeg de toe.
  3. Bak de biefstukjes aan beide zijden bruin 4 min.
  4. aan elke kant.
  5. Bestrooi ze met en , neem ze uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie dichtbij het fornuis.
  6. Giet de port bij het braadvocht en laat het geheel tot 2/3 inkoken .Voeg de toe.
  7. Haal de pan van het vuur en roer de koude beetje bij beetje door de saus om deze te binden.
  8. Breng dan op smaak met en .
  9. Snijd de witlofstronkjes in de lengte in 4 stukken en haal het bittere binnendeel eruit.
  10. Laat een wok heet worden, voeg wat olie toe en roerbak de in enkele min.
  11. gaar.
  12. Voeg de en toe en breng op smaak met en en een snufje .
  13. Schep wat saus op een bord.
  14. Leg daar de biefstuk op en garneer met een takje verse .
  15. Serveer de er apart bij.
  16. Heerlijk met tutti frutti en gebakken aardappels.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
50 kcal
2%200 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Reebiefstuk met rode portsaus en roergebakken witlof