Reebiefstuk met spek en champignons in een jasje
- Herkomst Nederland
- Categorie Wild
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd de biefstuk in 4 gelijke stukken.
Snijd de in smalle reepjes.
Snijd de in dunne ringen.
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Bestrooi de biefstukken met en (wees zuinig met het , want er wordt nog spek om het vlees gewikkeld).
Bak de biefstukken in de aan beide kanten snel bruin.
Haal het vlees uit de pan en laat het koud worden.
Fruit de reepjes en in het hete bakvet van het vlees.
Haal ze uit het vet en laat alles afkoelen.
Omwikkel de biefstukken met het spek.
Zet telkens twee plakken met een beetje water aan elkaar en vouw de biefstukken samen met wat en champignon in het deeg.
Sluit alle naden goed af met een beetje water.
Bestrijk de pakketjes met en bak ze in 10-15 minuten in de oven.
Snijd ze voor het serveren schuin door.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Reebiefstuk met rode portsaus en roergebakken witlof450m
-
Recept
Reebiefstuk met champignon435m
-
Recept
Hazenrug met een port vijgensaus450m
-
Recept
Salade van rode linzen met kalfstong en kalfswang en een pakketje van snijbiet42u5m
-
Recept
Gevulde kwartels met champignons, knoflook en ganzenleverpaté455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eigeel is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 111 kcal | 5% | 444 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 3 g. | 16% | 12 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 6% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 12% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 8 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |