Reebout Gabrielle
- Herkomst Nederland
- Categorie Wild
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Reebout recepten
- Bereiden
- Kookboek van gabrielleslaats
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Smelt de , giet deze met de in een ruime braadslede, leg de bout hierin.
- Zet de slede in een voorverwarmde oven van 200 graden celcius gedurende 10 minuten.
- Voeg dan de verwarmde en bouillon toe evenals de kruiden en bestrooi de bout met peper en zout.
- Schakel de oven terug naar 160 graden Celcius.
- Bedruip de bout elke 10 minuten met het braadvocht gedurende 60 minuten.
- Neem de bout dan uit de oven en laat hem in aluminium folie ongeveer 10 minuten rusten.
- Bak de paddestoelen.
- Kook het braadvocht in tot de helft en voeg de gebakken paddestoelen toe, bind de saus met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Reebout met roomsaus42u20m
-
Recept
Gevulde reebout in korstdeeg43u
-
Recept
Bartjes Reebout 242u10m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kookroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 81 kcal | 4% | 486 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |