Regenboog-fruitsalade met yoghurtijs

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Spuitzak

Bereidingswijze

  1. Klop een dag van te voren voor het ijs de stijf met 2 eetlepels .
    Roer de , 1 eetlepel en 4 eetlepels ineen roestvrijstalen kom door elkaar.
  2. Spatel de erdoorheen.
  3. Zet de kom in de diepvries.
  4. Roer de room de eerste uren regelmatig stevig door.
  5. Zet dan afgedekt 1 nacht in de diepvries.
    Maak de schoon.
  6. Snijd de aardbeien in vieren.
  7. Was de en halveer ze.
  8. Verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in parten.
  9. Schil de en snijd hem in stukken.
  10. Verwijder de zaadlijsten van de , schil hem en snijd het vruchtvlees in stukjes.
    Verdeel de bramen en de blauwe bessen, de , de meloen, de , de aardbeien en de frambozen over 4 glazen, zodat er en regenboogmotief ontstaat.
    Bedruppel het fruit met het overige .
    neem het ijs 20 minuten voor het opdienen uit de diepvries.
  11. Roer het stevig door.
    Schep het ijs in de spuitzak en verdeel het over de glazen met fruit.
  12. Bestrooi met de en dien direct op.
  13. Serveer het overige ijs er apart bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • poedersuiker en rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
130 kcal
6%520 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Regenboog-fruitsalade met yoghurtijs