Reifkoeken

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. schillen en raspen, pellen en 3 raspen.
  2. De rest van de in dunne ringen snijden.
  3. Alles in een kom doen en mengen met de andere ingredienten.
  4. Ca. 15 minuten laten staan om de smaken in te laten trekken. 1 soeplepel is 1 reifkoek. 1 schep in de pan laten zakken en een beetje platdrukken en goudbruin en knapperig bakken om de smaak te bepalen.
  5. Als de smaak goed is, bak je de rest.
  6. Als 't nog een beetje flauw is, voeg je nog wat specerijen toe.

    Heerlijk om te eten met appelmoes, appelstroop of gewoon lekkere kaas.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Reifkoeken

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Reifkoeken
VariatieAantalGang
Reifkoeken3Aardappelgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem en ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in duitse kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in duitse kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Reifkoeken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hallo Armina! Get was erg lekker eten alleen matig de rest mmmm! Groet Rob uit Dieren
rakker44 7 februari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
835 kcal
41%6680 kcal
Vetten
10 g.
15%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
55 g.
21%440 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Reifkoeken