Rempah Daging Pedis
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Meng gehakt, , , , , 4 eetlepels en en vorm er balletjes van zo groot als een pingpongbal.
- Rol de balletjes door de en bak ze in wat olie bruin en gaar.
- Doe er twee kopjes water bij en laat het zo 10 minuten sudderen.
- Haal de balletjes uit de pan, en doe wat bij het vocht zodat het een gebonden sausje wordt.
- Giet de saus over de balletjes en garneer met of selderie.
- Serveer bij witte rijst, bahmi, macaroni of zo maar bij de borrel.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Daging Pedis (pittig rundvlees met bamboe)42u
-
Recept
Sapi daging boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde rundvlees)43u
-
Recept
Lapis Daging41u30m
-
Recept
Daging tomat (gestoofde runderlappen in tomatensaus)43u
-
Recept
Babi smoor pedis (Varkensvlees in bouillon)445m
-
Recept
Daging Boemboe Bali41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in beschuit en bloem
- beschuit past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- beschuit en bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in beschuit en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in beschuit
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in beschuit en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 377 kcal | 18% | 1508 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |