Rendang

Ingrediënten

+ -
print

Voor de Boemboe:

Overige ingrediënten:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten voor de boemboe in een keukenmachine en hak fijn.
    Giet een eetlepel olie in een braadpan en bak hierin de boemboe een paar minuten.
  2. De boemboe moet even gaar stoven op niet te hoog vuur.
    Voeg dan het vlees toe en bak kort aan.
  3. Voeg de toe en breek het takje en voeg dit ook toe.
  4. Stoof het vlees in ca 2,5 tot 3 uur gaar met deksel op de pan.
  5. Verwijder de laatste 15 minuten de deksel en laat de saus een beetje indikken.
  6. Verwijder voor het opdienen het takje .
25
25
25

Variaties op Rendang

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rendang
VariatieAantalGang
Rendang3Bijgerechten
Rendang Ajam1Gevogelte
Bebek Rendang (gestoofde eend in kokosmelk)1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • curry pasta kan sporen bevatten van gluten en Allergie in curry pasta en ketjap manis
  • curry pasta en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in curry pasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in curry pasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
365 kcal
18%730 kcal
Vetten
7 g.
10%14 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
6%30 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rendang