Ribeye met lasagne
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Schil en halveer de en verwijder de zaden.
- Snijd 1 cm dikke plakken van de .
- Pel en pers de knoflook.
- Snijd de in ringen.
- Verhit 1 eetlepel in de koekenpan en bak de pompoenplakken 3 minuten per zijde.
- Neem de plakken uit de pan, voeg 1 eetlepel toe en bak de met knoflook en 4 minuten.
- Roer de helft van de door de bechamelsaus.
- Vet een schaal in met 1 eetlepel en maak laagjes van de saus, lasagne, en .
- Als laatste een laagje saus en bestrooi de saus met de overige .
- Bak het gerecht 40 minuten in het midden van de oven.
- Verhit de laatste eetlepel in een koekenpan.
- Bestrooi de ribeyes met zout en bak ze 4 minuten per zijde bruin en rosé van binnen.
- Serveer de ribeye met , lasagne en sla met dressing.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vega lasagne430m
-
Recept
Lasagne41u
-
Recept
Lasagne met bloemkool en tomaat445m
-
Recept
Lasagne430m
-
Recept
Lasagne met mozzarella440m
-
Recept
Lasagne met zalm430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, kruiden, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenboter
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 96 kcal | 4% | 384 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |