Ribkarbonade met rijst en haricot verts
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Karbonade recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Snipper de fijn.
- Kruid de karbonades met en .
- Verhit 1,5 eetlepel in een koekenpan en fruit de 5 minuten op laag vuur.
- Voeg al roerend de rijst toe tot de korrels gaan glanzen.
- Voeg het met 600 mililiter water toe en breng de risotto al roerend aan de kook.
- Kook de rijst afgedekt in 12 minuten gaar.
- Snipper de rode fijn.
- Verhit 1/2 eetlepel in een koekenpan en fruit de 2 minuten.
- Kook de in 15 minuten gaar en schep de erdoor.
- Verhit de rest van de in een koekenpan en bak de karbonades in 8 minuten rondom bruin en gaar.
- Voeg de met toe aan de rijst en breng het al roerend op smaak met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gemarineerde ribkarbonade45u40m
-
Recept
Ribkarbonade met sinaasappel435m
-
Recept
Ribkarbonade met romige honing-mosterdsaus420m
-
Recept
Gemarineerde ribkarbonade met knofllok, rozemarijn, witte wijn en sinaasappelsap440m
-
Recept
Lamsfilet met rijst en abrikozen41u20m
-
Recept
Stoofschotel met rijst44u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
- boter, bouillonblokje, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 398 kcal | 19% | 1592 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 68 g. | 26% | 272 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |