Ricottataartjes met frambozen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Vormpjes
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm de lauw.
  2. Rasp de grof en los op in de .
  3. Roer de er doorheen.
  4. Vet de vormpjes met in.
  5. Vul de vormpjes met deeg en laat 20 minuten rusten.
  6. Rasp de schil van de en pers het vruchtvlees uit.
  7. Roer de , de en 3/4 van de citroenschil glad.
  8. Verdeel de crème over de vormpjes.
  9. Bak de taartjes 30-40 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
  10. Was ondertussen de frambozen.
  11. Roer het citroensap en de glad.
  12. Marineer de frambozen 15 minuten in het honingmengsel.
  13. Serveer de taartjes lauwwarm met de frambozen.
  14. Garneer met de rest van de citroenschil.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in marsepein
  • melk en ricotta is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • marsepein kan sporen bevatten van noten en Allergie in marsepein
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
821 kcal
41%4926 kcal
Vetten
10 g.
14%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
8 g.
9%48 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ricottataartjes met frambozen