Rijk gevulde courgette uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van rogiogie
- 1 reviews
Keukenspullen
- Blender
- Oven
Bereidingswijze
- Alle groenten fijn snijden, behalve de .
- Deze halveer je en stoom je in vijf minuten licht gaar.
- Schraap vervolgens het zachte vruchtvlees er uit.
- Ondertussen kun je de fijngesneden groenten aanbakken (beginnen met , en ) en verwarm de oven alvast voor op 180-200 graden C.
- De gebakken groente doe je samen met de uitgelekte , tomatenpurree, en een scheut in een blender.
- Slechts kort pureren zodat voldoende textuur overblijft.
- Vul de helften van de met de puree, gratineer met een beetje geraspte en zet het ca. 12-15 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gemengde groente uit de oven met paprika, courgette, knoflook en cherrytomaatjes450m
-
Recept
Gevulde courgette420m
-
Recept
Gemengde groenteschotel met paprika, courgette en aubergine430m
-
Recept
Gevulde zucchini met kalfsgehakt430m
-
Recept
Gevulde courgette440m
-
Recept
Courgette met ui en tomaat435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en room
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ansjovis is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept (1)
Rijk gevulde courgette uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 152 kcal | 7% | 608 kcal |
Vetten | 7 g. | 11% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |