Rijst met hamlappen, paprika en pomodoro

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Begin met het verzamelen van alle benodigde ingrediënten.
  2. Roer gedurende de bereiding van dit gerecht regelmatig met een houten lepel door het gerecht en houdt de temperatuur van de pan in de gaten.
  3. Snijd de in kleine stukjes.
  4. Zet de kleine braadpan met de op een middelhoog vuur.
  5. Voeg de met het zout en de witte toe.
  6. Bak het vlees zachtjes ongeveer 5 minuten.
  7. Snijd de in kleine stukjes en voeg deze toe aan het vlees.
  8. Voeg de spekjes toe.
  9. Pers de schoongemaakte bij het vlees.
  10. Snijd de in reepjes en voeg deze toe.
  11. Snijd de in dunne plakjes en voeg deze toe.
  12. Schenk de witte bij het gerecht.
  13. Voeg de pomodoro toe.
  14. Snijd de trostomaten in kleine stukjes en voeg ze toe.
  15. Voeg als laatste de basilicum, en de tobasco toe.
  16. Breng het geheel weer zachtjes aan de kook en zet het vervolgens op het kleinste vuur voor 75 minuten op de laagste stand.
  17. Vergeet niet om de 10 minuten eventjes zachtjes te roeren.
  18. Zet ongeveer 20 minuten voor het einde de op (let op de exacte kooktijd van de rijst).
  19. Voeg ondertussen in de braadpan al roerend voorzichtig de toe.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
204 kcal
10%816 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rijst met hamlappen, paprika en pomodoro