Rijstkoekjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. in de pan smelten en de erdoor roeren. 1 minuut laten bakken op laag vuur, langzaam en onder flink roeren de bouillon erbij doen tot een gladde saus ontstaat.
  2. Van het vuur afhalen en de erdoor roeren, en naar smaak en de .
  3. Laat het geheel afkoelen.
  4. Als het koud is, koekjes vormen van het rijstmengsel en ze dan door het losgeklopte en de panneermeel halen.
  5. Goudbruin frituren of bakken in de koekenpan.
25
25
25

Variaties op Rijstkoekjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rijstkoekjes
VariatieAantalGang
Rijstkoekjes met kaassaus1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • boter, kippenbouillon, kaas, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en frituurvet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Rijstkoekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

En een gewone rijstkoek? Zonder kaas etc.?
Robin 19 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
570 kcal
28%2280 kcal
Vetten
35 g.
50%140 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
49 g.
18%196 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rijstkoekjes