Rijstnoedels met salade van tijgergarnalen

Ingrediënten

+ -
print

Voor de dressing:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Voor de dressing is de boodschap; doe alles bij elkaar in een grote of ruime kom en ga het rustig mengen.
  2. Daarna over brengen in een wat kleinere kom.
  3. Week de noedels tussen de 6 en 7 minuten in kokend water, laat ze uitlekken en koel ze af in koud water.
  4. Verhit de olie in een wok en verdeel deze over de bodem en zijkanten van de wok of koekepan met hoge rand.
  5. Als de olie heet is, rooster de in 2-3 minuten goudgeel.
  6. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken.
  7. Doe de garnalen in de wok en bak ze in 2-3 minuten op een hoog vuur net roze,cwel voordurend roeren.cSchep ze in de grote kom, giet de dressing erover heen en schep alles nog eens door elkaar.
  8. Voeg de noedels toe en de , , en de en serveer het meteen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • pindaolie is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • vissaus en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in tijgergarnalen
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
192 kcal
9%768 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rijstnoedels met salade van tijgergarnalen