Rijstsalade met garnalen, olijven en rode pesto
- Herkomst Nederland
- Categorie Koud
- Rijstsalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Zeef
Bereidingswijze
- Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
- Laat de in een zeef uitlekken en afkoelen.
- Halveer de tomaten, doe het vocht en zaadjes in een kommetje en snijd ze in stukjes.
- Snijd de in stukjes.
- Snijd de in plakjes.
- Zeef het tomatenvocht en zaadjes.
- Meng de met , tomatenvocht en tot een dressing.
- Breng de dressing op smaak met .
- Schep in een kom de met tomaat, , en door elkaar.
- Voeg de dressing toe en meng het goed door elkaar.
- Breng het op smaak met .
- Verdeel de salade over 4 borden en serveer het met geroosterd brood.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rijstsalade met Hollandse garnalen, trostomaten en rode pesto440m
-
Recept
Kikkererwtensalade met rode paprika450m
-
Recept
Sinaasappelsalade met olijven415m
-
Recept
Garnalen cocktail430m
-
Recept
Crostini pesto met salami420m
-
Recept
Salade van avocado, garnalen en driekleurige viooltjes430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 240 kcal | 12% | 960 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 31 g. | 12% | 124 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |