Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Was de goed schoon en snijd in stukken met een lengte van 4 cm.
  3. De pellen en in kleine blokjes snijden.
  4. De halveren en de bovenste stukje wegsnijden.
  5. Breng 1,5 liter aan de kook in een pan.
  6. Doe er vervolgens de rijststicks erin en kook tot de rijststicks zacht zijn geworden.
  7. De kooktijd hangt van de soort rijststicks af die je gebruikt, de ene soort dus iets langer tot ze zacht zijn en een andere soort is gelijk al zacht als je het in kokend doet. (Niet te lang koken, want anders wordt het blubber!) Zodra de rijststicks zacht zijn geworden, pan van het vuur halen en afgieten.
  8. Spoel de rijststicks nog een keer met koud stromend af en verdeel de rijststicks over 4 kommen.
  9. Als je verse rijssticks gebruikt, dan hoef je de rijssticks niet eerst te koken.
  10. Bereiding:
  11. Breng in een pan 1,5 liter met aan de kook.
  12. Zodra het kookt, voeg je de wontons, het , uien en toe aan het .
  13. Op een gegeven moment laat het vel van de los, deze kan je verwijderen uit de soep (of erin laten).
  14. Kook de soep net zolang door totdat de wontons gaar zijn, de wontons zijn gaar als ze in de soep drijven.
  15. Doe de bij de soep en kook totdat de van kleur is veranderd.
  16. Voeg de en toe.
  17. Giet de soep met 5 wonton's in elke kom (waar de rijststicks in zitten).
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
21 kcal
1%84 kcal
Vetten
22 g.
32%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rijststicks soep met wonton