Rio chocolade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakpapier
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Haal het uit de diepvries en laat het in de koelkast in ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden.
  2. Zet de cakevorm op het bakpapier en teken de vorm af.
  3. Knip het stuk papier uit en leg het op de bodem.
  4. Knip nog twee lange stroken van 35 bij 15 centimeter.
  5. Bekleed er de opstaande randen van de vorm mee.
  6. Snijd de cake in 8 plakken.
  7. Snij de in plakjes en verdeel ze in 3 gelijke porties.
  8. Verdeel 1 portie van de bananenplakjes over de bodem van de vorm.
  9. Schep het -chocoijs erop en strijk het glad.
  10. Leg de volgende portie op het .
  11. Dek dit af met 4 plakken cake.
  12. Druk het geheel goed aan.
  13. Schep het stracciatella- op de cake en strijk dit glad.
  14. Leg de laatste portie erop en dek dit af met de rest van de cake.
  15. Druk goed aan.
  16. Zet de vorm in de diepvries en laat het geheel in minstens 4 uur bevriezen.
  17. Nabereiden:
  18. Neem de ijstaart uit de diepvries.
  19. Keer de taart om op een grote schaal en haal het bakpapier weg.
  20. Strooi de vlokken over de taart en snijd hem in 8 plakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in ijs
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in ijs
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in ijs
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in ijs
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in ijs
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
95 kcal
4%380 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rio chocolade