Risotto met vis uit de oven
- Herkomst Italie
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van arthurdehaan
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Fruit in 1 eetlepel de en zachtjes aan.
Voeg de toe zodra de en zacht beginnen te worden en schep de rijst om, zodat alle korrels met olie zijn bedekt.
Blus het geheel af met een flinke scheut witte en voeg dan een soeplepel bouillon toe tot de rijst nét onder staat. - Laat het geheel zachtjes pruttelen en voeg, als de bouillon bijna is verdampt, weer een nieuwe scheut bouillon toe.
- Herhaal dit tot de rijst gaar is (Tussendoor moet je dus proeven).
- Roer de rijst af en toe om, maar doe dit voorzichtig en geef de risotto ook de tijd om te rusten.
Als de rijst gaar is, roer je de boter en de geraspte parmezaanse kaas door de risotto.
Garneer met grote stukken geraspte parmezaan.
Vis uit de oven:
Wrijf de vis in met olijfolie. - Omwikkel de filets met en leg ze in een ingevette ovenschaal.
- Bestrooi nog met wat en de Italiaanse .
- Plaats de tomatenparten tussen en op de visfilets en plaats de schaal in de oven (20-30 minuten op 200 graden celsius).
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon en wijn
- parmezaanse kaas, groentebouillon, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en room
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas en room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in ontbijtspek
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 214 kcal | 10% | 856 kcal |
Vetten | 17 g. | 25% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |