Rode bietensalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender

Bereidingswijze

  1. De gare in blokjes snijden, mengen met 2 in ringen gesneden rode .
  2. De feta in blokjes er doorheen en de grofgehakte (even in de blender) pistachenootjes.

    Dressing:
  3. met de fijne , de en de mengen.

    Het geheel opdienen op een bedje van
25
25
25

Variaties op Rode bietensalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rode bietensalade
VariatieAantalGang
Rode bietensalade1Maaltijdsalades
Rode bietensalade met gerookte forelfilets1Salades
Rode bietensalade met notenvinaigrette1Salades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • pistachenootjes is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (6)

Rode bietensalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 6 recensies
RESET

Dit zijn pas echt lekkere bietjes! Deze staat vanaf nu in mijn favorieten!
Nol Geurts 11 januari 2016
Echt lekkere salade. Bij gebrek aan pistache gebruik ik vaak stukjes walnoot. Ook dat smaakt goed.
Colinda 3 februari 2013
Erg lekker, zolust ik wel bieten.
Johanna 17 juli 2012
Wat een heerlijke combinatie van smaken! We hebben er van genoten.
Marjolein 28 juni 2012
Mmmm heerlijk, wat anders dan anders. Ik heb de salade nu in de koelkast staan. De feta doe ik er pas bij als ik de salade serveer. Zo veranderd de feta niet van kleur.
Joy 22 mei 2012
Smaakt heel goed!
Az09 23 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
254 kcal
12%1016 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rode bietensalade