Rode bietensalade met gerookte forelfilets

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Verwijder de schil van de sinasappel volledig.
  2. Snijd de sinaasappelpartjes langs de vliesjes uit de sinaasappel.
  3. Pers de andere sinaasappel uit.
  4. Pel de gember en snijd fijn.
  5. Meng het sinaasappelsap met de azijn, de en de gember.
  6. Breng op smaak met en .
  7. Roer de olie erdoor.
  8. Maak de sla schoon en schud hem droog.
  9. Scheur de sla in stukken.
  10. Maak de lente- schoon en snijd in dunne ringen.
  11. Schaaf de in dunne plakken (lukt prima met de kaasschaaf).
  12. Meng de voorzichtig met de sla, de lente-ui, de sinaasappel partjes en de dressing.
  13. Dien op met de en garneer met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Rode bietensalade met gerookte forelfilets heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik maak soms eierballen als ik vergeten ben vlees te pakken uit de diepvries. Smaakt lekker bij rode bieten vinden wij. 8 eieren koken dan raspen op smaak maken en dan bakken als gehaktballen. onze ki... Lees reactie
Carla 2 augustus 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
63 kcal
3%252 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rode bietensalade met gerookte forelfilets