Rode kip curry
- Herkomst Thailand
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van Remunjs-maedje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Hak de en heel fijn en snijd de in blokjes.
Doe de in een braadpan en fruit hierin de ui en knofllook. - Voeg na 1 minuut de , , en blokjes toe.
- Laat dit 10 munuten zachtjes koken op laag vuur.
- Roer af en toe door.
- Snijd ondertussen de door de helft.
Voeg na 10 minuten de , en toe. - Laat het nu nog 5 minuten zachtjes koken.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Voeg de laatste minuut het wit van de bosui toe.
Garneer met het groen van de bosui. - Serveer met pandan rijst en eventueel papadum of naanbrood.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- curry pasta kan sporen bevatten van gluten en Allergie in curry pasta
- curry pasta en vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in curry pasta
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in curry pasta
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 236 kcal | 11% | 708 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 18 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 5% | 3 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 6% | 6 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |