Rode kool uit de oven met appel en walnoten
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van suzan
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en kookt ze in 20 min.
- gaar, verwarm de rode .
- Verhit de en bak hierin het met wat en .
- Verwarm de oven voor op 200 gr.
- Verwarm de , giet de aardappelen af en maak er met de , , en een luchtige puree van.
- Verhit ondertussen de helft van de en bak hierin de aan beide kanten lichtbruin en bestrooi daarna met kaneel.
- Verdeel het over de bodem van de ovenschaal, hierop de rode , de appelringen.
- Strooi hieroverheen de en dek af met de aardappelpuree.
- Bestrooi in het geheel met de .
- Verdeel de overgebleven over het gerecht en bak in ongeveer 30 min.
- in de oven tot de bovenkant goudbruin is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rode kool uit de oven met walnoten en appel410m
-
Recept
Rode stamppot uit de oven41u
-
Recept
Ribkarbonade met rode kool en appel41u40m
-
Recept
Ovenschotel met kool en kerrie455m
-
Recept
Ovenschotel met rode kool & gyrosvlees410m
-
Recept
Spruitjesschotel met bolognesesaus uit de oven41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- boter en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 668 kcal | 33% | 2672 kcal |
Vetten | 54 g. | 77% | 216 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |