Maak de ’s schoon en snijd deze in repen.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd 4 djeroek perut blaadjes in reepjes.
Maak de rode poon schoon en verwijder de kop.
Kerf de vissen aan beide kanten drie maal tot op de graat in.
Roer in een wijde schaal de currypasta(2 eetlepels) met de kokosmelk(400 milliliter) door elkaar.
Roer de vissaus, de suiker(2 eetlepels) en de reepjes djeroek perut erdoor.
Leg de vissen erin en laat ze tenminste 30 minuten marineren.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Neem de vissen uit de marinade en verdeel deze op de stukken bananenblad.
Leg de repen paprika(1 stuk)(1 stuk) en de djeroek poeroetblaadjes erop.
Sprenkel er nog een lepel marinade over.
Wikkel de stukken bananenblad rond de vissen en leg de pakketjes in een ovenschaal.
Laat de vissen in de oven in ca. 15-20 minuten gaar worden.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.