Rode stamppot uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op ca. 200 graden C.
- Kruid de saucijsjes zoals je gewend bent.
- Wanneer ze mooi gekleurd zijn de toevoegen en lekker meebakken tot ook deze licht gekleurd zijn.
- Schil en kook ondertussen de gaar in licht gezouten water.
- Prak of pureer de en voeg de rode toe (evt met behulp en toevoeging van wat melk).
- Meng alles goed door elkaar.
- Stort de stamppot in een ovenschaal en verdeel de gebakken over de stamppot.
- Verdeel hierover de appelschijven, druk ze lichtjes aan en bestuif deze met een klein beetje .
- Verdeel nu de saucijsjes over de schotel en daarover de mozarella verdelen Zet de schotel voor ca 15 minuten in de oven tot de kaas licht gekleurd is.
- Door de , krijgt dit gerecht een bijzonder accent in de smaak.
- Errug lekker!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rode kool uit de oven met appel en walnoten445m
-
Recept
Rode kool uit de oven met walnoten en appel410m
-
Recept
Mediteraanse gevulde kip en aardappelpartjes uit de oven435m
-
Recept
Zuurkool uit de oven440m
-
Recept
Witlof met ham kaas en aardappels uit de oven420m
-
Recept
Tortellini uit de oven430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1117 kcal | 55% | 4468 kcal |
Vetten | 16 g. | 22% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |