Roergebakken groenten met bami

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. VOORBEREIDING; 25 MIN.
  2. Kook de volgens gebruiksaanwijzing Laat het goed uitlekken.
  3. Saus bereiden:
  4. Meng de , , , snufje zout en met 3-4 eetlepels koud .
  5. Zet de saus apart.
  6. Verhit de olie in een wok.
  7. Voed de knoflook, en toe en roerbak deze 2 min.
  8. totdat het geheel licht gekleurd is.
  9. Doe de broccoli in de wok en roerbak 3 min.
  10. totdat deze zacht is.
  11. Voeg nu de rode en de toe.
  12. Laat het geheel nog 1 min koken.
  13. Meng het geheel goed door elkaar en roerbak 4-5 min.
  14. of zolang tot alles heet is.
  15. Deze schotel garneren met fijngesneden .
  16. Apart bij serveren de .
  17. Keukentip:
  18. Snijd de met een kaasschaaf in plakjes.
  19. Zo kunt u ook perfect komkommers snijden.
  20. Doe de saus erbij, half kopje en de uitgelekte .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • pindakaas is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pindakaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pindakaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
956 kcal
47%3824 kcal
Vetten
123 g.
176%492 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
84 g.
32%336 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roergebakken groenten met bami