Rolatine van bieflap
- Herkomst Italie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van looijman1
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak en papje van geperste (1 grote teen per lapje), gehakte , en .
- De slager kan voor je platslaan.
- Als je ze niet bij een slager haalt, moet je dit eerst zelf doen.
- Leg de plat op een snijplank en smeer deze aan één kant in met het mengsel.
- Rol de lapjes daarna strak op en zet ze vast met een (kleine) satéprikker.
- Bak de rolletjes bieflap snel in de aan alle kanten.
- Blus af met de tomatenpassata.
- Doe er zoveel passata bij dat de lapjes kunnen sudderen in de passata en daar een mooie saus voor de pasta van komt.
- Laat dit sudderen tot het vlees gaar is en de saus mooi doortrokken is.
- Kook pasta naar keuze.
- Schep de saus over de pasta (voorgerecht) en houd het vlees warm.
- Rasp verse , naar behoefte, over de pasta.
- Serveer daarna het vlees met brood en een lekkere (tomaten) salade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ragoût van het schaap42u40m
-
Recept
Lamskoteletjes met groene pesto van olijven, knoflook, kappertjes en rozemarijn425m
-
Recept
Duitse biefstuk met saus van peterselie, augurk en kappertjes415m
-
Recept
Stoofschotel van lam en rabarber450m
-
Recept
Tartaartje met een dakje van kaas430m
-
Recept
Rollade van hollandse asperges41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 162 kcal | 8% | 648 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |