Rollade van hollandse asperges
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Oven
Bereidingswijze
- Schil de en snijd de houtige uiteinden eraf.
- Kook ze 10 minuten in ruim water en spoel ze koud.
- Pel de knoflook.
- Stamp met een vijzel het met het zout en de gehakte tot een pasta.
- Hak de fijn.
- Meng het gehakt met 1 eetlepel venkelpasta, , en de gehakte .
- Verwarm de oven voor op 220 graden C.
- Snijd de zover door dat je hem kunt openvouwen tot een grote lap.
- Verdeel de over het vlees.
- Bestrijk de ham met het gehaktmengsel.
- Verdeel de erover.
- Rol het vlees voorzichtig op en bind de rollade dicht met keukentouw.
- Wrijf de rollade in met olijfolie en venkelpasta en leg hem in een braadslede.
- Braad hem 10 minuten in de hete oven.
- Verlaag de temperatuur naar 180 graden C.
- en braad de rollade nog 45 minuten.
- Laat hem 10 minuten rusten alvorens je hem aansnijdt.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde rollade met parmaham en asperges41u5m
-
Recept
Capik curry madras (pittige curry van lamsvlees)43u30m
-
Recept
Sapi curry madras (pittige curry van rundvlees)45u35m
-
Recept
Sappige rollade Half-om-half43u
-
Recept
Rollade in courgette-tomatensaus41u20m
-
Recept
Gevulde rollade met biersausje41u20m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
- kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 28 kcal | 1% | 112 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |